гр. Сливен
ул. "Ген. Столипин" 25
тел.: 044 / 62 49 79

дизайн и изработка на външна реклама, светещи букви, автомобилна реклама, затъмняване на стъкла, печатна реклама и др.

 
  UV защита,
контрол на топлината
  АВТОМОБИЛНИТЕ ФОЛИА ЗА СТЪКЛА

правят интериора на втомобила Ви по-прохладен и по-безопасен. Автомобилните фолиа LLumar са проектирани да направят външността на автомобила Ви по-естетична и да Ви предпазят от слъчевия блясък и топлина, като в същото време с използването им можем да намалим риска от наранявания и кражби.

 
 

    Шофирането срещу директна слънчева светлина може да предизвика умора, напрягане на очите и загуба на концентрация. Автомобилните фолиа LLumar филтрират топлината и блясъка на слънцето, а в същото време позволяват светлината да проникне вътре, така че да имате по-ясен поглед върху пътя.

    Фолиата LLumar правят вътрешното пространство на Вашата кола по-прохладно и по-комфортно и намаляват натоварването на климатика.

    Благодарение на специалните си съставни части фолиата отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение, като по този начин запазват вътрешността на купето и предотвратяват кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи, на които най-податливи са децата до шестмесечна възраст.

  Защита от кражби

    Забравените в колата ценности или кражбите на самите автомобили са голям проблем. Колкото по-дълго време трябва на крадеца да влезе в автомобила, толкова по-непривлекателна цел е за него. Проучванията показват, че крадците си тръгват, ако смятат, че прекалено много време ще им отнеме извършването на кражбата.

    Защитното фолио LLumar е невидим щит срещу неочакваното. Понеже фолиото се поставя върху вътрешната страна на прозореца, то задържа натрошеното стъкло на място, като намалява риска пътниците да бъдат наранени от летящите парчета стъкло и предпазват ценностите от крадците.

  Собствен стил и оформление

    За постигане на безупречен външен вид и най-добри физически ефекти съветваме да поръчате поставянето на фолиото на изпълнители, които имат практически умения и са били обучени от фирмените инструктори на LLumar . 
             
   
Начало Външна реклама Типове букви Конструкции Автомобилни фолиа Печатна реклама Изделия от плексиглас Web Контакти